Henna brows

Aan de slag met Henna Brows maar weet je niet hoe, waarmee of waar? Ontdek alle mogelijkheden. Zelf doen, cursus of studio bezoek?

Henna brows

Aan de slag met Henna Brows maar weet je niet hoe, waarmee of waar? Ontdek alle mogelijkheden. Zelf doen, cursus of studio bezoek? Henna brows zijn een vorm van make up waarbij er henna op de wenkbrauwen wordt aangebracht zodat je mooie wenkbrauwen krijgt.

henna brow treatment

Het aanbrengen van de henna verf op jouw wenkbrauwen wordt in de meeste salons een henna brow treatment genoemd. Tijdens een henna brow treatment worden niet alleen de haren geverfd maar ook de huid. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met poeder of een potlood aan de slag. Je kunt hier alles lezen over onze goed beoordeelde henna treatment.

Net als bij het verven met reguliere wenkbrauwverf gaat het natuurlijk om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes echter blijft de verf dus ook op huid blijft zitten en zorgt de henna voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

voordelen henna brows

Er zijn flink wat voordelen voordelen Henna Brows:

  • Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig
  • Tot 6 weken een mooie wenkbrauw kleur
  • Duurzame, natuurlijke kleuring
  • Vervaagt niet
  • Veilig en effectief
  • Geurloos, geen ammoniak

henna brows cursus

Lijk het jou leuk om meer te leren over henna en ben jij benieuwd hoe jij het best henna op jouw wenkbrauwen kunt aanbrengen? Het is mogelijk op verschillende plekken in nederland een henna bow cursus te volgen. Tijdens een henna brow cursus leer jij van een expert hoe jij je henna op jouw wenkbrauwen kunt aanbrengen zodat jij jouw eigen wenkbrauwen nog mooier kunt maken.

In de cursus henna brows focussen we op het mooi vormgeven en vooral op het verven van de wenkbrauwen met henna. In de henna brows cursus gaan we dieper in op de uitgebreide toepassingsmogelijkheden en vervolgens gaan we praktisch aan de slag. Je leert om jouw wenkbrauwen perfect voor te bereiden, om de henna klaar te maken en we gaan aan de slag met het leren van de verftechnieken om de henna perfect aan te brengen.

Wat leer ik tijdens een henna brow cursus?

Tijdens een hnenan brow cursus leer jij onder andere:
Wat henna precies is
Hoe breng je henna aanbrengt
Welke kleur goed bij jou past
Hoe de juiste kleur samenstelt

Je kunt je hier voor de curus aanmelden.

henna brow tint before and after

Zie hier een aantal foto’s van de ervaringen van klanten door middel van een henna brow tint beofre and after. Je kunt goed zien wat het verschil is en je ziet dat de wenkbrauwen after de tint een stuk voller en donkerder ogen.

henna brows ervaringen

Voordat je zelf aan de slag gaat met henna brows, misschien wel een cursus gat volgen of bij ons langskomt in de studio voor een behandeling is het natuurlijk leuk om te zien hoe de ervaringen zijn geweest van anderen. Daarnaast is het leuk om te lezen hoe anderen henna treatments hebben ervaren. HIeronder lees je van twee tevreden klanten hun henna brow ervaringen. Wil jij meer weer henna brows ervaringen lezen? Stuur ons dan een mailtje.

henna brows kopen

Ben jij al helemaal enthousiast en zou je graag aan de slag willen gaan met henna? Dan geven we jou de tip om gewoon een potje henna te bestellen. Je mag natuurlijk ook bij ons langs komen om alle producten voor henna te brows te kopen. Wat je niet moet vergeten als je alles voor henna brows wilt kopen is het volgende:

henna brows producten

Je kunt hier henna brows kopen.

brow henna bestellen

Heb jij geen zin om de deur uit te gaan om jouw henna brows in de stad te gaan kopen? Dan kun je tegenwoordig ook gewoon jouw henna brows bij ons online bestellen. Je kunt in mijn webshop de henna brows bestellen door naar deze pagina te gaan. Hier onder zie je de top 3 meest bestelde henna brows producten.

  1. Henna Brows Dark Brown
  2. Castor Oil
  3. Scrub

henna brow starter kit

Zeker weten dat je alles in huis hebt om meteen aan de slag te kunnen gaan? Bestel dan een henna brows starters kit. In de starterskit vind je alles wat ik hierboven heb beschreven en verder alles wat je nodig hebt om van start te kunnen gaan.

Wat zit er in de Henna brow start kit?

– 3 kleuren (Dark brown, golden brown, Sweet dark brown)
– Aqua
– Scrub
– Shampoo
– Brush
– Primer
– Corrector
– Brush Cleaner
– Browpaste (white)
– Castor Oil
– Eyebrow Follie

henna brows zelf doen

Zodra je de henna in huis hebt kun jij henna brows zelf doen. Er zijn natuurlijk wel een aantal dingen waar je op moet letten als je henna brows zelf gaat doen. Ik heb alles voor je uitgeschreven en hier kun je alles lezen over henna brows zelf doen.

allergische reactie henna brows

Het komt gelukkig niet vaak voor maar er zijn mensen die allergisch zijn voor henna verf. Om uit te sluiten dat jij een allergische reactie krijgt van henna brows is het handig om een patch test te doen. Weet jij nog niet wat een patch test is? Of heb er wel van gehoord maar weet je niet hoe je dit uitvoert? Je kunt mijn eerder blogs alles lezen over een patch test. In het kort: met een patch breng een klein beetje henna verf aan op de binnenkant van jouw elleboog. Wacht 2 dagen. Gebeurt er niks? Top. Gebeurt er wel wat en krijg je een reactie? Dan heb jij mogelijk een allergie voor Henna.

Wat ga je nu doen met Henna Brows?

VInd jij het toch allemaal een beetje spannend? Dat begrijpen en we adviseren om jezelf goed in te lezen voordat je van start gaat. Wil je zeker weten dat het allemaal goed gaat? Kom dan gewoon gezellig langs bij ons in de studio voor een gratis intake zodat we samen kunnen bepalen wat goed bij jou past.

Weet jij niet precies wat je wilt? Dat maakt niet uit. Plan vandaag nog even jouw gratis intake bij ons in zodat we kennis kunnen maken.

Tip: tijdens jouw intake krijg van ons altijd een gratis kleurenpalet mee naar huis en stellen we samen met jou een behandelplan op. Als je dit leuk vind tenminste! Mocht je vooraf vragen hebben kun je ons altijd bellen.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van wat wij doen?

Volg ons via jouw favoriete social media kanaal.

Wat leuk dat je op mijn blog bent. Ik doe mijn best om wekelijks minstens 1 blog artikel te plaatsen met tips & tricks over alle faceten van beauty. Je zult vooral artikelen over wimpers, wenkbrauwen en make-up tegen komen.

Metta

Eigenaresse , Beauty by Metta

Andere blog artikelen waar je blij van wordt.

Wimpers verlengen op verschillende manieren

Wie wilt het niet? Mooie wimpers voor een sprekende uitstraling. Bij Beauty by Metta kan je jouw wimpers laten verlengen op verschillende manieren. Wimperextensions, lash lift, tips voor langere wimpers, je leest het allemaal in dit artikel. Wimpers verlengen Wil jij...

Henna brows verzorgen

Het eerste wat je moet weten is dat henna brows verschillen van regulier geverfde wenkbrauwen. De henna brow verf blijft namelijk ook op de huid zitten. Hier volgen een paar punten die je kunt navolgen na een henna brow behandeling om er zo lang mogelijk plezier van...

Mooie wenkbrauwen met 5 tips

Wil jij voor je zelf mooie wenkbrauwen creeren maar weet je niet precies hoe? Ontdek deze tips voor de perfecte wenkbrauwen. 100% zeker succes. Bepaal de vorm van je mooie wenkbrauwen De vorm van jou mooie wenkbrauwen bepaal je zo: Je kan jouw wenkbrauw lengte bepalen...

Meer beauty

Stralen als nooit tevoren?

Ontdek welke beauty behandeling bij jou past.