Over ons

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op onze website en kennis met ons wilt maken. Beauty by Metta is een sfeervolle, knusse en professionele beautysalon in Hoorn.

Mijn naam is Metta Bulkmans eigenaresse van Beauty by Metta. Bij ons staat de klant altijd op #1. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk met daarnaast professioneel, duidelijk en eerlijk advies. Ons advies is maatwerk.

Wij kijken niet alleen naar de buitenkant van onze klant, maar kijken ook naar het innerlijk van onze klant. Kijken naar wat bij de klant past is erg belangrijk.., maar het allerbelangrijkste is dat de klant zich er ook echt goed bij voelt. Schoonheid straal je uit en helemaal wanneer je goed in je vel zit!

Bij Beauty By Metta is het ons doel om vrouwen zich er bewust van te laten maken dat iedereen al een natuurlijke schoonheid is van nature. (Natural Beauty). Door jezelf goed te verzorgen en door de juiste hoeveelheid make up aan te brengen op de juiste plekken zal je jezelf meer zelfverzekerd en powerful gaan voelen.

Loving Kindness

Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf ook behandeld willen worden.

{

“Metta staat voor “Loving Kindness” en iedereen is bij ons van harte welkom. We verwelkomen je graag met liefdevolle vriendelijkheid.”

Metta Bulkmans

Eigenaresse

Mijn naam is Metta Bulkmans. Ik heb van jongs af aan al een grote passie voor uiterlijke verzorging. In 2014 heb ik mijn diploma Visagist behaald aan de vakopleiding Art Of Colors in Hoorn. Na het behalen van mijn diploma heb ik mij dan ook gericht op het verzorgen van bruidsmake-up en bruidskapsels voor bruidjes.

Het was mij al vrij snel duidelijk dat ik voor mezelf wilde werken en het liefste een eigen beautysalon wilde runnen. Door omstandigheden zijn de plannen anders gelopen. Daar spatte mijn droom toen destijds uit elkaar.

Inmiddels x aantal jaren verder, 2 prachtige kids rijker, de meest trotse mamma die er bestaat!

Strijdlustiger, ambitieuzer als ooit tevoren, beauty kennis en vaardigheden helemaal up to date, klaar om te gaan met 2x zoveel passie voor de beauty branche! Dreams come true! Als je maar wilt en ervoor gaat. #echtdoenwaarjepassieligt

LOVING KINDNESS

Kies voor Beauty by Metta.

Bij ons werken alleen ervaren en gediplomeerde stylisten die in staat zijn om jou naar huis te laten gaan met de de perfecte look waar je al jaren naar op zoek bent.

Ervaren en gediplomeerde specialisten.

Het resultaat is perfect.

Je hebt gratis parkeergelegenheid.

Elke dag van de week.

Een ontspannen en comfortabele sfeer.

Lekker tot rust komen.

Neemt uitgebreid de tijd voor jouw behandeling.

Omdat dit jouw moment is.

Gaan zorgvuldig & hygiënisch te werk.

Fijn voor jou en ons.

Vele tevreden klanten zijn je al voor geweest.

Ook jij zult tevreden zijn.

Een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Je betaalt alleen voor kwaliteit.

Duidelijke nazorg zodat je lang kunt genieten.

Altijd eerlijk en oprecht.

Jezelf laten stralen

Benieuwd naar een geschikte behandeling?

Bekijk al onze diensten en de daarbijbehorende prijzen.