Bruidsstyling

Je gaat trouwen-gefeliciteerd! Je hebt de verlovingsring…nu is het tijd om de perfecte bruid look te plannen en te kiezen voor de juiste bruidsstyling. We zijn zo blij en vinden het echt leuk dat je  hebt gekozen om ons te bezoeken. Laat ons team van vriendelijke, professionele bruidstylisten je helpen om je op jouw grote dag prachtig en geweldig te voelen. 

Bruidskapsels

Jouw haar laten doen tijdens jouw bruiloft? We stylen jouw haar perfect naar wens. Lang haar? Kort haar? Een krul of opgestoken? Jij zult de perfecte versie van jezelf zijn.

Bruidsmake-up

Tijdens het geven van het JA-woord zullen alle ogen op jou zijn gericht. We zorgen dat jouw uitstraling perfect is door de juiste accenten te leggen op jouw natuurlijke beauty.

Bruidskapsel & Make-up

Wil je graag dat jouw uiterlijk volledig op elkaar wordt afgestemd? Jouw haar in synergie met jouw make up? We zorgen dat jij en de mensen om je heen stralen van jou als prachtige verschijning.

Jouw
droombruiloft

Om te zorgen dat jij zult stralen tijdens jouw droombruiloft bespreken we van te voren graag samen jouw ideeën en wensen. Vervolgens doen we 4-6 weken van te voren de proefsessie zodat jij precies ziet hoe jij eruit komt te zien. Niet goed? Geld terug. We hanteren een 100% tevredenheidsgarantie.

Persoonlijke benadering. Gezellig, denken mee en zijn vrolijk.

Uitsluitend professionele producten.

Je zult de beste versie van jezelf zijn.

Loving Kindness

Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf ook behandeld willen worden.

{

"Metta staat voor “Loving Kindness” en iedereen is bij ons van harte welkom. We verwelkomen je graag met liefdevolle vriendelijkheid."

Metta Bulkmans

Eigenaresse

Waarom je voor ons kiest

Dit is dé dag van jouw leven waarop jij er prachtig uit wilt zien. Om er voor te zorgen dat jij zult stralen en iedereen ziet wat een prachtige bruid jij bent zijn er aantal punten die wij belangrijk vinden.

We houden van een persoonlijke benadering

Wij bieden een zeer persoonlijke benadering en attente service en zullen altijd onze uiterste best doen.

We gebruiken uitsluitend professionele producten.

Hoogwaardige, luxe en professionele make-up en haarproducten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u de resultaten krijgt die u van ons als top bruidsstylist mag verwachten.

Jouw wensen worden netjes besproken

Wij luisteren echt naar de “bruid” naar haar wensen en ideeen en wij denken graag met je mee! Dit doen wij altijd in onderling overleg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zien onze klanten graag 100% tevreden. Mocht je niet helemaal tevreden zijn of toch net even iets anders willen? Vertel het ons en wij passen ons direct aan zodat jij altijd tevreden bent.

Je zult de beste versie van jezelf zijn.

We helpen jou jezelf een godin te voelen op de belangrijkste dag van jouw leven. Door prachtige bruidsmake-up en hairstyling te leveren ben jij straks de beste versie van jezelf: een zelfverzekerde, prachtige en stralende bruid.

Volledige proefsessie op gewenste locatie

Bezoek onze prachtige beauty studio in Hoorn, leun achterover en ontspan of laat ons naar jou toe komen voor een luxueuze service aan huis.

Laat jouw bruidskapsel en bruidsmake-up deze dag over aan de bruidsstylist.

Met een eigen bruidsstylist weet je zeker dat er echt naar jouw persoonlijke wensen, visie en ideeen wordt geluisterd en jouw droomhuwelijk-look wordt gecreeerd.

IEDEREEN PERFECT

Ook de bruidsmeisjes of andere gasten?

Wie moet er écht goed uit zien op jouw bruiloft?

Zijn er mensen tijdens jouw bruiloft die net even wat extra aandacht verdienen? Bijvoorbeeld de getuige, jouw favoriete tante of de bruidsmeisjes? Het is mogelijk om ook hen aan te melden zodat ook zij er prachtig uit zullen zien.

Make-up: 85 per gast
Hairstyling: 85 per gast
Make-up & hairstyling: 140 per gast

Haar en make-up’je voor bruidsmeisje t/m 10 jaar: 40 per bruidsmeisje

Bruiloft beauty prijzen

Jij zult er prachtig uit zien. Welk pakket jij ook kiest.
De meeste klanten kiezen voor bruidsmake-up + bruidskapsel.

Bruidsmake-up

€449

Proefsessie (circa 2-3 uur)

Bruidsmake-up bruiloft

A+ merk make up

100% tevredenheidsgarantie

Bruidsmake-up
+
Bruidskapsel

€795

Proefsessie (circa 4 uur)

Bruidsmake-up & bruidskapsel

A+ merk producten

100% tevredenheidsgarantie

Bruidskapsel

€449

Proefsessie (circa 2-3 uur)

Bruidskapsel bruiloft

A+ merk haar producten

100% tevredenheidsgarantie

Zijn er gasten die ook voorzien moeten worden? Laat dit dan altijd vooraf even weten.
Bekijk hier meer over de voorwaarden.

Bruiloft

Proef sessie

Bepalen wat jij nodig hebt.

Tijdens de proefsessie wordt er samen met bruidsstylist besproken wat jouw persoonlijke wensen, visie en ideeen zijn. Vervolgens zullen we jouw de mogelijkheden voorleggen zodat je zelf kunt kiezen.

We hanteren een 100% tevredenheidsgarantie na de proefsessie. Het eindresultaat is altijd naar tevredenheid.

Een review van onze klant.

Vooraf vindt altijd een proefsessie plaats met een 100% tevredenheidsgarantie.

Ik heb tijdens de dag zelf en de dagen erna nog nooit zoveel complimenten gehad over mijn haar en mijn make up. Metta, je hebt extra de tijd voor mij genomen en je was een gezellige, leuke en lieve aanvulling tijdens onze bruiloft. Bedankt! Je bent geweldig!

Robert & Jasmine

Bruiloft – August 2019 – Hoorn

Veel gestelde vragen over jouw bruiloft

Het kan zijn dat je vragen hebt en die beantwoorden we graag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we spreken je graag persoonlijk :).

Proefsessie

Hoe ziet de proefsessie eruit?

Graag hoor ik wat jij graag voor wilt qua bruidsmake up en bruidskapsel wilt voor jouw grote dag. Tijdens de proefsessie geef ik je advies over wat mooi bij jou zal staan qua make up en kapsel. De proefsessie duurt gemiddeld 2 tot 4 uur en is afgerond wanneer jij tevreden bent en duidelijk weet wat je wilt.

We zullen ook je wensen bespreken hoe jij het graag op de trouwdag wilt zien kwa tijdsindeling, plek, eventueel meerdere daggasten die opgemaakt moeten worden etc. Zodra we dit hebben besproken en je bent het erover eens plannen we dit in.

Hoe lang duurt de proefsessie?
De proefsessie duurt gemiddeld 2 tot 4 uur en is afgerond wanneer jij tevreden bent en duidelijk weet wat je wilt.
Hoelang van tevoren wordt de proefsessie gedaan?
Meestal 4 weken voor jullie trouwdatum maar dit is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen en eventuele verzoeken. Wil je graag eerder (of later) een proefsessie inplannen? Dit is uiteraard mogelijk in goed overleg.
Hoe kan ik reserveren?
Je kan via onze website reserveren. Vul het online reserveringsformulier in en binnen no time zullen wij de belangrijke gegevens verwerken en staat jouw trouwdatum in onze agenda.
Hoe lang van te voren moet ik reserveren?

Wij adviseren om minimaal 4-6 maanden van te voren te boeken om zo teleurstellingen te voorkomen. Trouw jij in het hoogseizoen? Houd hier extra rekening mee.

Kan ik eerst een offerte ontvangen
Als jij een offerte wenst te ontvangen, dan kan dat uiteraard. Vul het formulier in om een offerte aan te vragen en wij zorgen dat jij de offerte ontvangt per email. Altijd binnen 24 uur.
Berekenen jullie ook reiskosten?
Wij berekenen reiskosten als de gewenste locatie meer dan 30 kilometer is vanaf Hoorn. De reiskosten bedragen dan €0,19 per kilometer vanaf 30 kilometer.
Worden er parkeerkosten in rekening gebracht?
Parkeerkosten worden door ons in rekening gebracht. Heeft u een extra parkeerkaart? Dan ontvangen wij deze graag om zo onnodige kosten in rekening te hoeven brengen
Kunnen jullie ook bij mij aan huis komen?
Ben jij niet in de mogelijkheid om naar onze studio te komen? Geen probleem! Wij zijn er voor jou en komen ook graag bij jou thuis.
Hoe moet ik betalen?
Indien je een bruidsarrangement boekt, vragen wij 50% van het totale bedrag aan te betalen. Het restantbedrag verzoeken we je binnen 14 dagen na de proefsessie te voldoen. Mocht je boeken voor een last minute arrangement of boek je heel kort voor aanvang van je trouwdag? Dan moet het totale bedrag direct bij akkoord op de offerte voldaan worden.

Vind je het fijn om vooraf een van onze specialisten te spreken?

Dat begrijpen we en spreken je graag. We zijn elke dag bereikbaar.

+31 6 12 10 21 27