Henna Brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Met Henna Brows heb jij tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur. ✓Gratis intake.

Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig;
Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur;
Duurzame en natuurlijke kleuring;

Wat je van de behandeling kunt verwachten.

Henna Brows voor en na

Henna Brows zijn misschien wel de perfecte oplossing en het alternatief voor permanente wenkbrauwen.

Metta

Eigenaresse

FULL CONTROL

De perfecte wenkbrauwen?

Kies voor Henna Brows.

Volledige Henna Brows behandeling voor €50,-

Hoe werkt een henna brows behandeling?

01

Intake Gesprek

We bepalen wat je wilt en bepalen hoe we dit samen gaan doen.

02

Henna Brows Treatment

Zorgen dat jouw Henna Brows geheel naar perfect worden geshaped.

03

Make-up Advies

Je ontvangt een advies op maat zodat alles goed met jouw wenkbrauwen matched.

04

After Treatment

Je ontvangt van ons het juist advies om jouw Henna Brows goed te verzorgen.

Intake

Henna Brows

Bepalen wat jij nodig hebt.

Tijdens het intake gesprek wordt er samen met een van onze Henna Brows stylisten besproken welke kleur bij jouw past en hoe jouw wenkbrauwen het best kunnen worden geshaped.

Het eindresultaat is uiteraard afhankelijk van jouw wensen in combinatie met juiste advies van onze browstylisten.

Heb je een gevoelige huid of wil je een allergische reactie uitsluiten? Plan vooraf een gratis consult.

Minimaal 3 dagen voor behandeling
Consult is gratis.

01

Reinigen en voorbehandelen

Om jouw wenkbrauwen goed te reinigen gebruiken we als eerste een wenkbrauw scrub om zo alle dode huidcellen te verwijderen zodat de henna verf goed kan hechten aan de huid. Daarna maken we de wenkbrauwen schoon met een speciaal ontwikkelde wenkbrauw shampoo die ervoor zorgt dat jouw huidschubben open gaan staan en de henna verf ook goed in de huid kan trekken wat voor een mooi en langdurig resultaat zorgt.

02

Henna Brow Treatment

Als de wenkbrauwen geheel gereinigd zijn gaan we jouw wenkbrauwen uittekenen met behulp van onze browmapping techniek. Daarna brengen we de henna in meerdere lagen aan op jouw huid. Vervolgens zal de henna ongeveer 10-15 minuten intrekken en verwijderen we deze vervolgens met castor olie.
Na het verven shapen we jouw wenkbrauwen volledige naar wens door jouw wenkbrauwen te harsen, epileren en bij te knippen.

02

Henna Brow Treatment

Als de wenkbrauwen geheel gereinigd zijn gaan we jouw wenkbrauwen uittekenen met behulp van onze browmapping techniek. Daarna brengen we de henna in meerdere lagen aan op jouw huid. Vervolgens zal de henna ongeveer 10-15 minuten intrekken en verwijderen we deze vervolgens met castor olie.
Na het verven shapen we jouw wenkbrauwen volledige naar wens door jouw wenkbrauwen te harsen, epileren en bij te knippen.

03

Nabehandeling

24-48 uur na de behandeling niet in contact komen met water.
Vermijdt alles op de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water, geen crèmes en niet te vaak reinigen op de wenkbrauwen.

€50

Super Prijs.
Prachtig Resultaat.

Perfect Brows.

Laat jouw wenkbrauwen shapen en geniet van het prachtige resultaat.

De voordelen van Henna Brows?

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

$

Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig

$

Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur

$

Duurzame, natuurlijke kleuring

$

Vervaagt niet

$

Veilig en effectief

$

Geurloos en geen gebruik van ammoniak

+31 6 12 10 21 27

LOVING KINDNESS

Kies voor Beauty by Metta.

Bij ons werken alleen ervaren en gediplomeerde stylisten die in staat zijn om jou naar huis te laten gaan met de de perfecte look waar je al jaren naar op zoek bent.

Ervaren en gediplomeerde specialisten.

Het resultaat is perfect.

Je hebt gratis parkeergelegenheid.

Elke dag van de week.

Een ontspannen en comfortabele sfeer.

Lekker tot rust komen.

Neemt uitgebreid de tijd voor jouw behandeling.

Omdat dit jouw moment is.

Gaan zorgvuldig & hygiënisch te werk.

Fijn voor jou en ons.

Vele tevreden klanten zijn je al voor geweest.

Ook jij zult tevreden zijn.

Een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Je betaalt alleen voor kwaliteit.

Duidelijke nazorg zodat je lang kunt genieten.

Altijd eerlijk en oprecht.

Vind je het fijn om vooraf een van onze Browstylisten te spreken?

Dat begrijpen we en spreken je graag. We zijn elke dag bereikbaar.

+31 6 12 10 21 27

Wat zijn Henna Brows?

Hennabrows zijn een nieuwe en razend populaire manier om jouw wenkbrauwen te verven. Het is een goed alternatief voor het verven van jouw wenkbrauwen zonder ammoniak of waterstofperoxide.

Tijdens een henna brow treatment worden niet alleen de haren geverfd maar ook de huid.
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met poeder of een potlood aan de slag.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het natuurlijk om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes echter blijft de verf dus ook op huid blijft zitten en zorgt de henna voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Wat is het verschil tussen Henna Brows en regulier wenkbrauwen verven?

Doordat lichte haartjes bij regulier verven gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kun je helaas niet opvullen en het effect is ongeveer 3 weken zichtbaar.

De henna is 100% natuurlijk en de gaatjes kunnen wel opgevuld worden. Doordat henna verf kleur afgeeft op de haren en de huid geeft het een intensievere kleur. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft tot 14 dagen op de huid en 5/6 weken op de haren zichtbaar. Hoe beter jij voor jouw wenkbrauwen zorgt des te langer het effect.

Perfect middel voor jouw wenkbrauwen?

Zijn je wenkbrauwen heel licht van kleur? Of zijn er grijze haartjes te zien die je liever kwijt dan rijk bent? Dan is henna het perfecte middel om jouw wenkbrauwen mee te laten verven.

Wenkbrauwpotloden en poeder zijn verleden tijd, want die heb je met henna niet meer nodig. Daarnaast bespaar jij tijd die je nu kunt besteden aan andere leuke dingen.

Voordelen van Henna Brows:
Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig
Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur
Duurzame, natuurlijke kleuring
Vervaagt niet
Veilig en effectief
Geurloos, geen ammoniak

Veel gestelde vragen over Henna Brows

Wil jouw wenkbrauwen graag laten verven met Henna maar heb je nog vragen? Bekijk hieronder vragen die vaak worden gesteld.

Henna Brows

Hoe lang duurt een Henna Brows behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten. De behandeling bestaat uit een aantal stappen zoals reinigen, kleuren, shapen, waxen, epileren, knippen en stylen. In minder dan een uur heb jij prachtige wenkbrauwen.

We doen altijd vooraf een intake van een kwartier.

Wat is een intake en hoe werkt dit?

– Kennis maken;
– Geschikte kleur voor jouw wenkbrauwen bepalen;
– Lookbook doornemen om te kijken welke stijl jij mooi vind;
– Het krijgen van een allergische reactie uitsluiten.

Je kunt hier alles lezen over de intake voor Henna Brows.

Hoe ziet de Henna Brows behandeling eruit?

Allereerst kijken we wat voor kleur en shape bij jou past en jouw wensen.

Nadat we dit hebben bepaald scrubben we de dode huidcellen van jouw wenkbrauwen zodat het goed hecht en het resultaat langer goed blijft. Vervolgens maken we de wenkbrauwen schoon met een speciaal ontwikkelde shampoo om de haarschubben open te zetten zodat de henna goed in kan trekken.

Indien de huid heel erg vet is nemen we de huid af met alcohol 70%.

Als de wenkbrauwen geheel gereinigd zijn gaan we jouw wenkbrauwen uittekenen met behulp van onze browmapping techniek. Daarna brengen we de henna in meerdere lagen aan op jouw huid. Vervolgens zal de henna ongeveer 10-15 minuten intrekken en verwijderen we deze vervolgens met castor olie.

Na het verven heeft shapen we jouw wenkbrauwen volledige naar wens door jouw wenkbrauwen te harsen, epileren en bij te knippen.

Wat is Henna?

Henna wordt gebruikt om wenkbrauwen te verven en zorgt dat de huid onder de wenkbrauw ook verdonkeren. Henna is een natuurlijke kleurstof gemaakt van de struik “Lawsonio inermis”, bekend als Hina of de hennastruik. De struik groeit in een heet en droog klimaat. De loten en bladeren van de hennastruik worden gedroogd en tot moeder gemalen. Het is een zuiver natuurproduct waarmee je de huid en haren kunt kleuren.

Henna bestaat al sinds de Egyptische Oudheid toen werd het onder andere gebruikt voor haarverf, kleding, stoffen en als make-up.

Wat zijn Henna brows?

Normale verf kleurt in principe enkel de haren maar henna neemt zowel de huid als de haartjes mee. Dit is een nieuwe en razend populaire manier om jouw wenkbrauwen te verven. Het is een alternatief voor het verven van de wenkbrauwen zonder ammoniak of waterstofperoxide.

Worden mijn wenkbrauwen niet rood door Henna verf?

Nee. We werken met BrowTycoon en kunnen uit meer dan 10 verschillende kleuren kiezen en zo altijd een kleur vinden die goed bij jouw uiterlijk pas. Zo kunnen we elke wenkbrauw in elke gewenste kleur verven en de kleuren worden eventueel zelfs gemixt om tot de juiste samenstelling te komen. Altijd volledig aangepast aan jouw wensen.

Is henna slecht voor mij?

Nee. De Henna verf van Browtycoon is de veiligste henna op de professionele markt en alle producten zijn goedgekeurd door de NVWA. De Henna verf die wij gebruiken is een natuurlijk product en het resultaat is prachtig. Het zal de structuur van jouw haar niet beschadigen en het is zelfs gezond voor de haartjes.

Hoe verzorg ik mijn Henna wenkbrauwen na de behandeling?
  • Laat de henna de eerste 24 u rusten: geen water, zeep of iets anders. Het heeft zuurstof nodig en moet in de huid trekken.
  • Om de wenkbrauwen te beschermen vervolgens kan je dagelijks een beetje Castor Olie aanbrengen (vooral voordat jouw wenkbrauwen in contact komen met water).
  • Let op: gebruik geen oliehoudende producten. Gebruik alleen plantaardige zoals bijvoorbeeld de castor olie.
  • Niet over jouw wenkbrauwen wrijven.
Hoe kan ik een afspraak maken voor Henna Brows?

Als je eerder bij ons bent geweest kun je direct een afspraak voor jouw Henna Brows behandeling maken in onze online agenda. Indien je nog niet eerder bij ons bent geweest plan je eerst een gratis intake in van 15 minuten.

De gratis intake voor Henna Brows kun je hier inplannen.

Wil je meer lezen over de intake? Je kunt hier meer lezen over de gratis intake.

Wat is Castor olie?

Castorolie wordt gewonnen uit de wonderboom of te wel de Ricinus Communis. Hij dankt zijn naam aan de ongelooflijke snelheid waarmee de plant groeit.

Het wordt al eeuwenlang gebruikt met vele toepassingen zoals medicijnen. Tegenwoordig gebruiken we de wonderolie voor voller, steviger haar en een egale huid.

Door zijn reinigende en tevens verzorgende werking wordt de wonderolie vaak gebruikt bij een droge, verouderde huid. De olie kan diep in de huidlagen doordringen.

GRATIS INTAKE

Heb je nog wat vragen?

Boek dan een gratis consult bij een van onze specialisten.