Wimperextensions one by one?

Wimper extenions one by one zorgen voor een natuurlijke oogopslag, zonder het geknoei met die plakkerige mascara. Ontdek de voordelen. Gratis intake.

Altijd mooie wimpers, niet meer voor de spiegel staan om je wimpers van mascara te voorzien;
Wimper verlenging met one-by-one ziet er natuurlijk en perfect uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend;
24/7 een mooie natuurlijke look;

One by one wimperextensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot.

Heb jij kortere wimpers en heb jij altijd al langere en vollere wimpers gewild? Dan is zijn deze wimperextensions de ideale oplossing voor jouw. One-by-One is voor een natuurlijke look. Altijd mooie wimpers, niet meer voor de spiegel staan om je wimpers van mascara te voorzien.

Met de one by one wimper verlenging ziet het eruit alsof jij geboren bent met natuurlijke en perfecte wimpers. Je hoeft bijna geen make-up aan te brengen en je zult elke ochtend wakker worden met perfecte wimpers.

Daarnaast is het ideaal als je lenzen of een bril draagt en tijdens vakanties kun je meteen door naar het strand zonder voor de spiegel te staan.
Afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers dat jij hebt worden worden ongeveer 80 tot 120 wimperextensions met speciale lijm op jouw wimpers geplaatst.

Jouw gewenst look kan altijd worden gerealiseerd omdat er verschillende krullen, lengtes en diktes beschikbaar zijn. We kijken tijdens de intake altijd samen met jouw welke extensions het beste bij jouw gezicht passen.

One by one wimpers

Op elke volwassen wimper wordt een prachtige extension geplaatst. De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 1,5 uur. Het resultaat is prachtig.