Wimpers verlengen op verschillende manieren

Wie wilt het niet? Mooie wimpers voor een sprekende uitstraling. Bij Beauty by Metta kan je jouw wimpers laten verlengen op verschillende manieren. Wimperextensions, lash lift, tips voor langere wimpers, je leest het allemaal in dit artikel.

Wimpers verlengen

Wil jij je wimpers laten verlengen? Bij Beauty by Metta kan dat bij ons in de salon op drie verschillende manieren.

  • Lash Lift. Wimpers liften is een vorm van wimpers verlengen op een natuurlijke manier. Dit is een behandeling waarbij je verschillende lotions aanbrengt op de je wimpers waardoor je ze kunt hervormen in een mooie omhoogstaande krul
  • Wimperextensions. De one by one wimperextensions is een handige methode om je wimpers te laten verlengen. In deze behandeling wordt op elke natuurlijke wimperhaar een extension geplaatst. We wimperextensions blijven 3 tot 4 weken goed zitten mits je ze ook goed verzorgd.
  • Nepwimpers. Nepwimpers bestaat uit een reeks wimpers die je op je eigen wimpers kan plakken en ook weer makkelijk eraf kan halen. Dit is een eenvoudige manier die je ook thuis zelf kan doen. Hierover kan je meer lezen in de volgende alinea.

Zelf wimpers verlengen

Er zijn verschillende manieren om thuis je wimpers zelf te verlengen. Verder nu in dit artikel leg ik een paar manieren uit waarop jij je wimpers kunt verlengen.

Zoals ik in de vorige alinea al had aangegeven kan je je wimpers verlengen door middel van nepwimpers. Nepwimpers kan je kopen bij bijna elke drogist. Knip ze op de juist maat, breng de lijm aan op de reeks wimpers en plak deze daarna met een pincet boven op je eigen wimpers.
Hierna laat je ze een paar seconde drogen tot de lijm helemaal doorzichtig is. Deze wimpers kun je ook weer heel makkelijk van je oog halen en weer hergebruiken.

Je kan je wimpers ook verlengen door ze te verven. Waarom zou je je wimpers verven?

Door je wimpers te verven zorg je ervoor dat ze duidelijk zichtbaar worden en dat geeft gelijk een mooie uitstraling.

Hier zijn wat tips en tricks die je hierbij kunt gebruiken:

1. Vind je het fijner om wat preciezer te werk te gaan is het ook mogelijk om een wattenstaafje te gebruiken met hierop wat make-up reiniger zonder olie. Zorg dat je wimpers goed schoon zijn en vrij van make-up resten.
2. Smeer een beetje vaseline op je vingertop en breng dit op je ooglid aan en onder je wimpers. Dit zorgt ervoor dat de verf niet in de huid trekt mocht je hier en daar per ongeluk op je huid zitten of uitschieten.
3. Breng nu de wimperverf aan om de beurt. Zorg er wel voor dat de inwerktijd hetzelfde is. Lees goed op de verpakking hoelang de inwerktijd is en hoeveel verf je nodig hebt.

Wimpers verzorgen

Buiten alle manieren om om je wimpers te verlengen is het uitermate belangrijk dat je je wimpers goed verzorgt. Gebruik dus ten aller tijden een wimper serum. Naast dat je wimpers er gezonder en voller van worden zijn ze ook sterker en zullen ze minder snel afbreken en kunnen ze meer hebben. Bijvoorbeeld wanneer je vaak een wimperkruller gebruikt voordat je je mascara aanbrengt. Hier zijn een paar voorbeelden van manieren die je vanaf thuis kan doen.

  • Een andere tip voor wimpers met mascara is babypoeder. Als je na de 1e laag mascara babypoeder met een klein kwast/kwastje aanbrengt op de wimpers en daarna je 2e laag mascara aanbrengt. Geeft dit een enorme volume.
  • Smeer voordat je gaat slapen een dun laagje vaseline op je wimpers om ze te verzorgen. Hierdoor breken ze minder snel af. Het is een goede verzorging voor je wimpers terwijl je ligt te slapen en je hoeft er niets voor te doen.
  • Je kan je wimpers ook laten verven. Wimpers verven heeft een behoud van zes weken. Dit heeft een mooi effect en laat je wimpers extra spreken. Vaak kiezen vrouwen die blond zijn van zichzelf voor deze methode, doordat zij mindere donkere wimpers hebben.

1. Krul je wimpers met een wimperkrultang. Je wimpers krijgen door de krultang een lichte draai naar boven. Je wimpers zien er direct langer uit! Wanneer je gebruik maakt van een wimperkruller, knijp de wimperkruller absoluut niet langer dan 6 seconden dicht. Wanneer je dit namelijk wel doet dan kan je je wimpers beschadigen en kunnen ze zelfs afbreken.
2. Hierna kan je een wimper primer aanbrengen wat voor extra volume zorgt. Daarbuiten is het een goede basis voor je mascara.

3. Hierna kan je de mascara aanbrengen. Begin bij de wortels en werk naar het uiteinde toe.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van wat wij doen?

Volg ons via jouw favoriete social media kanaal.

Wat leuk dat je op mijn blog bent. Ik doe mijn best om wekelijks minstens 1 blog artikel te plaatsen met tips & tricks over alle faceten van beauty. Je zult vooral artikelen over wimpers, wenkbrauwen en make-up tegen komen.

Metta

Eigenaresse , Beauty by Metta

Andere blog artikelen waar je blij van wordt.

Henna brows verzorgen

Het eerste wat je moet weten is dat henna brows verschillen van regulier geverfde wenkbrauwen. De henna brow verf blijft namelijk ook op de huid zitten. Hier volgen een paar punten die je kunt navolgen na een henna brow behandeling om er zo lang mogelijk plezier van...

Mooie wenkbrauwen met 5 tips

Wil jij voor je zelf mooie wenkbrauwen creeren maar weet je niet precies hoe? Ontdek deze tips voor de perfecte wenkbrauwen. 100% zeker succes. Bepaal de vorm van je mooie wenkbrauwen De vorm van jou mooie wenkbrauwen bepaal je zo: Je kan jouw wenkbrauw lengte bepalen...

Tips voor mooie wimpers

Mooie wimpers krijg je niet zomaar. Allereerst is het belangrijk dat je je wimpers goed verzorgt. Gebruik dus ten aller tijden een wimper serum. Naast dat je wimpers er gezonder en voller van worden zijn ze ook sterker en zullen ze minder snel afbreken en kunnen ze...

Meer beauty

Stralen als nooit tevoren?

Ontdek welke beauty behandeling bij jou past.