Wimperextensions verwijderen

Wimperextensions wie heeft ze eigenlijk niet? Je ziet zoveel meiden ermee lopen op straat. De ene salon na de andere salon opent haar deuren zodat jij mooie prachtige wimperextensions kunt laten zetten door een wimperstyliste. Wimperextensions zijn echt een uitkomst voor vrouwen die geen lange wimpers van nature hebben. Maar wat als je ze zat bent? Wimperextensions verwijderen? Hoe werkt dat? Hoe kun je jouw wimperextensions eraf halen? En kun je jouw wimperextensions zelf verwijderen? De beste oplossing is om de wimperextensions removal kit te gebruiken. Hier zit alles in wat je nodig hebt en is nu voor slechts 9,95 verkrijgbaar.
24/7 met prachtige volle en donkere wimpers rond lopen? Tijdens je vakantie genieten van je wimperextensions of tijdens je wekelijkse yogales. Wimperextensions zijn een musthave van de laatste jaren en tegenwoordig.
Veel vrouwen kiezen voor wimperextensions laten zetten omdat er veel voordelen aan zitten wat voor ons echt een uitkomst is. Maar wat als?
– Je ogen ontstoken raken door je wimperextensions?
– Wanneer jij het zat bent om elke 2 of 3 weken je wimperextensions op te moeten laten vullen?
– Wanneer jij geen wimperextensions meer wilt hebben omdat je liever over wilt stappen op een Lash Volume Lift? (wimpers liften)

Welke opties heb je dan om je van je wimperextensions te ontdoen? Dit zijn de vragen die we het meest krijgen en die we zullen beantwoorden:

  • Hoe krijg je wimperlijm van je wimpers

  • Hoe kun je zelf wimperextensions verwijderen

  • Hoe haal je wimperextensions eraf

Hoe kan je wimpersextensions eraf halen? In dit artikel geven we jou tips om je wimperextensions zelf te verwijderen.

Zelf je wimperextensions verwijderen en jouw wimper extensions eraf halen?

Er zijn verschillende manieren om zelf je wimperextensions te verwijderen.
Belangrijk voor jezelf is dat je wel een beetje geduld in je hebt, want het is best wel een priegelwerk om ze zelf te verwijderen.

One by one lashes verwijderen

Hou er rekening mee dat jouw one by one lashes aan elke wimper zijn bevestigd. Wanneer je zelf je wimperextensions gaat verwijderen vergt het ook wat precisie en beleid je wilt natuurlijk alle wimperextensions losmaken.

Je kunt op meerdere manieren je wimperextensions verwijderen.

  1. Stoom en olijfolie
  2. Wimperlijm remover gebruiken
  3. Wimperextensions removal kit gebruiken (Tip)
  4. Wimperextensions laten verwijderen door een professional

Wimperextensions eraf halen met stoom en olijfolie

Voordat je begint met het stomen van je gezicht is het van belang dat je geen oogmake-up draagt en goede verlichting hebt. Bijvoorbeeld in een de badkamer met veel licht zodat jij goed kunt zien waar je wimperextensions vastgeplakt zitten aan je eigen natuurlijke wimperhaar. Je wilt goed kunnen zien waar jouw wimperextension begint en waar hij eindigt.
Vul een grote kom met kokend heet water en houd je gezicht boven de kom en leg vervolgens een handdoek over je hoofd. Door de handdoek over je hoofd heen te leggen zorg jij ervoor dat de hete stoom niet kan ontsnappen. Je stoomt je gezicht ongeveer 10 minuten. Nadat jij je gezicht gestoomd hebt pak je een klein kommetje en giet je daar wat olijfolie in en pak je 2 wattenstaafjes die je in de olijfolie doopt en breng je de olijfolie aan op je wimpers. Je beweegt de wattenstaafjes voorzichtig heen en weer over je wimpers zodat de wimperextensions loslaten en eraf vallen. Herhaal dit totdat al jouw wimperextensions verwijderd zijn. Was je wimpers en je ogen wel even nadat je je wimperextensions hebt verwijderd.

Make up remover voor wimperextensions

Wimperlijmremover
Je kunt ook je wimperextensions zelf verwijderen met een wimperlijmremover. Deze is bij de meeste drogisterijen verkrijgbaar.
Mocht de drogisterij deze niet verkopen in de plaats waar jij woont?

Wimperlijmremover online kopen

Je kan een wimperlijm remover ook online kopen.
De handeling die je doet is hetzelfde als dat je het met stomen en olijfolie zou doen.
Neem een wattenstaafje met voldoende wimperlijmremover en zorg dat je van buiten naar binnen werkt. Maak zachte ronddraaiende bewegingen om de wimperlijmremover gelijkmatig te verdelen over je wimperextensions. De remover zorgt ervoor dat de lijm oplost.
Een extra tip is ook om je je ooglid een beetje met je vinger naar beneden te trekken zodat je goed je wimperextensions kunt zien zitten en zo zorgvuldig de remover op je wimperextensions aan te brengen. Blijf deze stappen herhalen totdat al jouw wimperextensions verwijderd zijn. Nadat je alle wimperextensions hebt verwijderd is het van noodzaak dat je je wimpers en je handen goed wast.

Wimperextenions removal kit gebruiken

Wil je jouw wimperextensions zelf verwijderen? Dan is deze wimperextensions removal kit de perfecte oplossing. Deze removal kit bevat alle tools en producten die je nodig hebt om jouw wimperextensions op veilige wijze te verwijderen.

✓ Potje met crème remover
✓ Pluisvrij wegwerpborsteltje om crème mee aan te brengen
✓ Gelpatches om je onder wimpers af te plakken
✓ Met duidelijke beschrijving inclusief stappenplan

Bekijk hier de wimperextensions removal kit.

Wimperextensions laten verwijderen door een professional

De snelste en beste manier is toch om een afspraak te maken bij de salon waar jij je wimperextensions hebt laten zetten om ze te laten verwijderen.
Mocht het het zo zijn dat zij geen tijd heeft voor jou? Dan is de kans groot dat een andere salon wel een plekje vrij heeft voor je om je wimperextensions netjes te verwijderen.
Voordeel van het te laten doen door een professional; ze heeft er voor geleerd, ze heeft de juiste spullen om ze te verwijderen en je bent zeker niet de eerste die langskomt om haar wimperextensions te laten verwijderen.
Wij raden je dan ook wel echt aan om je wimperextensions door een professional te laten verwijderen. Het scheelt je tijd en moeite!
Wimperextensions laten verwijderen? Maak een afspraak en kom langs in onze salon in Hoorn.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van wat wij doen?

Volg ons via jouw favoriete social media kanaal.

Wat leuk dat je op mijn blog bent. Ik doe mijn best om wekelijks minstens 1 blog artikel te plaatsen met tips & tricks over alle faceten van beauty. Je zult vooral artikelen over wimpers, wenkbrauwen en make-up tegen komen.

Metta

Eigenaresse , Beauty by Metta

Andere blog artikelen waar je blij van wordt.

Wimpers verlengen op verschillende manieren

Wie wilt het niet? Mooie wimpers voor een sprekende uitstraling. Bij Beauty by Metta kan je jouw wimpers laten verlengen op verschillende manieren. Wimperextensions, lash lift, tips voor langere wimpers, je leest het allemaal in dit artikel. Wimpers verlengen Wil jij...

Henna brows verzorgen

Het eerste wat je moet weten is dat henna brows verschillen van regulier geverfde wenkbrauwen. De henna brow verf blijft namelijk ook op de huid zitten. Hier volgen een paar punten die je kunt navolgen na een henna brow behandeling om er zo lang mogelijk plezier van...

Mooie wenkbrauwen met 5 tips

Wil jij voor je zelf mooie wenkbrauwen creeren maar weet je niet precies hoe? Ontdek deze tips voor de perfecte wenkbrauwen. 100% zeker succes. Bepaal de vorm van je mooie wenkbrauwen De vorm van jou mooie wenkbrauwen bepaal je zo: Je kan jouw wenkbrauw lengte bepalen...

Meer beauty

Stralen als nooit tevoren?

Ontdek welke beauty behandeling bij jou past.