Wenkbrauwen shapen

Welke vrouw wil het nou niet? Mooie strakke wenkbrauwen. Wil jij je wenkbrauwen ook mooi shapen maar maar weet je er zelf geen raad mee. Beauty by Metta is er om je te helpen.

In onze beauty studio bieden wij verschillende wenkbrauw behandelingen aan om ervoor te zorgen dat jouw wenkbrauwen voortaan in de juiste vorm zit. Waarom kies je ervoor om je wenkbrauwen te laten shapen bij ons?

Persoonlijke aandacht is iets wat op nummer 1 staat. Wij vinden het erg belangrijk dat je wenkbrauwen bij jouw passen en dat je wenkbrauwen mooi vind. Je wenkbrauwen laten harsen om je wenkbrauwen net wat strakker te maken of wenkbrauwen verven om een sprekende uitstraling te creëren, wij denken graag met je mee en zoeken altijd naar de beste oplossing die het beste bij jou past.

Wenkbrauwen shapen betekent het in vorm brengen van je wenkbrauwen. Er zijn meerdere manieren om jouw wenkbrauwen te shapen.

In onze beauty studio bieden wij verschillende wenkbrauw behandelingen aan om ervoor te zorgen dat jouw wenkbrauwen voortaan in de juiste vorm zit.

Verschillende wenkbrauw behandelingen om jouw wenkbrauwen te shapen

Bij Beauty by Metta zijn er verschillende soorten behandelingen voor je wenkbrauwen. Ben je niet echt een liefhebster van van make-up en heb je ook geen tijd om elke dag je wenkbrauwen mooi te maken? Dan is wenkbrauwen verven een behandeling die bij jou past. Je wenkbrauwen worden wat donkerder geverfd waardoor ze mooi sprekend naar voren komen. Je hoeft dus niet meer elke dag je wenkbrauwen bij te tekenen om ervoor te zorgen dat ze mooi in vorm zijn.

Langer kunnen genieten van mooie geverfde wenkbrauwen? Dat kan. Wanneer je je wenkbrauwen laat verven met reguliere wenkbrauw verf zal rond 3 weken de wenkbrauwverf van je wenkbrauwen verdwenen zijn. Kies je voor het verven met henna verf, dan kun jij tot wel 6 weken genieten van je mooie geverfde wenkbrauwen.

Hebben je wenkbrauwen nog niet de juiste vorm die jij wilt dat ze hebben? Dan kan je je wenkbrauwen dus eerst laten bij shapen. Dit kan bijvoorbeeld door jouw wenkbrauwen te laten epileren naar de vorm die jij het mooist vindt en die het best bij je past.

Wenkbrauwen shapen? Hoe ziet de behandeling eruit?

Weet jij nog niet precies wat je met je wenkbrauwen wilt? Strakke en volle wenkbrauwen? Natuurlijke, zachte wenkbrauwen? Kom bij ons langs voor een gratis intakegesprek. Tijdens de intake bespreken we samen hoe jij jouw wenkbrauwen graag wilt zien en wordt er door ons gekeken naar je natuurlijke wenkbrauw en geven we jou graag advies wat er allemaal mogelijk is voor jouw wenkbrauwen.

Op basis van jouw persoonlijke voorkeur en wensen maken we een speciaal op maat gemaakt behandelplan. Dit is een compleet verzorgde behandeling. Intakegesprek, shapen, epileren, waxen, verven van je wenkbrauwen, gratis make-up advies.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van wat wij doen?

Volg ons via jouw favoriete social media kanaal.

Wat leuk dat je op mijn blog bent. Ik doe mijn best om wekelijks minstens 1 blog artikel te plaatsen met tips & tricks over alle faceten van beauty. Je zult vooral artikelen over wimpers, wenkbrauwen en make-up tegen komen.

Metta

Eigenaresse , Beauty by Metta

Andere blog artikelen waar je blij van wordt.

Wimpers verlengen op verschillende manieren

Wie wilt het niet? Mooie wimpers voor een sprekende uitstraling. Bij Beauty by Metta kan je jouw wimpers laten verlengen op verschillende manieren. Wimperextensions, lash lift, tips voor langere wimpers, je leest het allemaal in dit artikel. Wimpers verlengen Wil jij...

Henna brows verzorgen

Het eerste wat je moet weten is dat henna brows verschillen van regulier geverfde wenkbrauwen. De henna brow verf blijft namelijk ook op de huid zitten. Hier volgen een paar punten die je kunt navolgen na een henna brow behandeling om er zo lang mogelijk plezier van...

Mooie wenkbrauwen met 5 tips

Wil jij voor je zelf mooie wenkbrauwen creeren maar weet je niet precies hoe? Ontdek deze tips voor de perfecte wenkbrauwen. 100% zeker succes. Bepaal de vorm van je mooie wenkbrauwen De vorm van jou mooie wenkbrauwen bepaal je zo: Je kan jouw wenkbrauw lengte bepalen...

Meer beauty

Stralen als nooit tevoren?

Ontdek welke beauty behandeling bij jou past.