Wat is een brow bar?

Een brow bar is een plek waar je “speciaal” wenkbrauw behandelingen kunt laten doen. Weet jij niet hoe, waar en waarom? Dat ga je nu allemaal lezen!

Ben jij ook zo gek op alles wat te maken heeft met je uiterlijke verzorging? Met name alles op het gebied van wenkbrauwen? Zodra jij een verdwaald wenkbrauwhaartje tevoorschijn ziet komen onder je wenkbrauwen heb jij dan ook gelijk je favoriete tweezer in je handen om je er zo snel mogelijk van te ontdoen? De termen epileren, shapen, tinting ben je bekend mee. Voor iedereen die niet weet wat een brow bar is lees hieronder verder.

Wat is een brow bar eigenlijk?

Een brow bar is een plek waar je wenkbrauw behandelingen kunt laten doen. Een brow bar kan ook onderdeel zijn van een schoonheidssalon, spa, wellness of bij een brow styliste aan huis.

Ondanks het woord bar heeft niets te maken met een bar waar je ‘s avonds op stap gaat en allerlei drankjes kunt bestellen (Barman mag ik een mojito van je? 😉 ).

Wat kan ik laten doen bij een Brow Bar?

Je kunt dus meerdere wenkbrauw behandelingen laten doen. Heb je weinig tot eigenlijk geen tijd om jouw wenkbrauwen in vorm te brengen? Dan ben je van harte welkom.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je juist wel tijd vrij maakt om zelf aan de slag te gaan met jouw wenkbrauwen. Juist omdat wenkbrauwen helemaal in zijn op dit moment en social media hier flink aan heeft bijgedragen in de zoektocht naar de perfect brows. Je wordt bijna letterlijk met alle woorden zoals shapen, waxing, tinting om de oren geslagen.

Wij begrijpen dat je dan zelf zou kunnen denken dat je niet achter wil lopen en wel wat meer tijd aan jouw wenkbrauwen wilt besteden om ze mooi in vorm te krijgen.
Helaas is dit niet weggelegd voor iedereen.
Bespaar jezelf al het gepruts en misschien wel helemaal kaal geplukte wenkbrauwen.
Breng een bezoek aan brow bar en laat de brow stylist jouw wenkbrauwen mooi stylen en in de juiste vorm brengen kijkend naar wat echt bij jouw gezicht past!

Waar vind ik een Brow Bar in de buurt?

Je vindt overal in Nederland brow bars en het is afhankelijk van de kwaliteit hoe ver jij wilt reizen. Van Amsterdam en Arnhem tot aan Rotterdam en Den Bosch vind je brow bars. Bij ons in de studio hebben wij klanten die komen uit Rhenen, Groningen of Utrecht. Veel van onze klanten komen echter uit de regio Noord-Holland en Flevoland en zoeken tevergeefs naar een goede Brow Bar Obdam of een goede Brow bar Haarlem en komen bij ons uit.

Brow Bar Amsterdam

Ben je op zoek naar een brow bar in Amsterdam? Dan ga je deze waarschijnlijk wel vinden. Je kunt jouw wenkbrauwen op meerdere plaatsen laten doen in Amsterdam want er zitten meerdere Brow Bars in Amsterdam. Wil je dat jouw wenkbrauwen echt super worden gedaan en ben je bereid om net iets verder naar het Noorden van Nederland te rijden? Dan kom je langs in de Brow Bar van Beauty by Metta.

Lash en Brow bar

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ook jouw wimpers te laten doen. In dat geval moet je eigenlijk op zoek naar een Lash en Brow bar.

Wat is een Lash en Brow bar

Bij een lash en brow bar kun je zowel jou wenkbrauwen als jouw wimpers laten doen. Je kunt bijvoorbeeld jouw wenkbrauwen laten verven en shapen maar ook jouw wimpers laten liften.

Brow bar Hoorn

Ben jij op zoek naar een brow bar in Hoorn? Dan kom je gezellig bij ons langs want we zitten net buiten de stad en je kunt gratis parkeren

The brow bar van Beauty By Metta

Beauty By Metta heeft zo ook haar eigen brow bar in de beautysalon. Hier ben je altijd van harte welkom om jouw wenkbrauwen prachtig in de juiste vorm te brengen. Beauty By Metta biedt verschillende wenkbrauw behandelingen aan. Wij epileren, waxen, verven en stylen jouw brows.
Bij ons kan je ook terecht voor een complete wenkbrauw behandeling. Onze henna brows en perfect brows zijn dan ook erg populair bij onze klanten.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van wat wij doen?

Volg ons via jouw favoriete social media kanaal.

Wat leuk dat je op mijn blog bent. Ik doe mijn best om wekelijks minstens 1 blog artikel te plaatsen met tips & tricks over alle faceten van beauty. Je zult vooral artikelen over wimpers, wenkbrauwen en make-up tegen komen.

Metta

Eigenaresse , Beauty by Metta

Andere blog artikelen waar je blij van wordt.

Wimpers verlengen op verschillende manieren

Wie wilt het niet? Mooie wimpers voor een sprekende uitstraling. Bij Beauty by Metta kan je jouw wimpers laten verlengen op verschillende manieren. Wimperextensions, lash lift, tips voor langere wimpers, je leest het allemaal in dit artikel. Wimpers verlengen Wil jij...

Henna brows verzorgen

Het eerste wat je moet weten is dat henna brows verschillen van regulier geverfde wenkbrauwen. De henna brow verf blijft namelijk ook op de huid zitten. Hier volgen een paar punten die je kunt navolgen na een henna brow behandeling om er zo lang mogelijk plezier van...

Mooie wenkbrauwen met 5 tips

Wil jij voor je zelf mooie wenkbrauwen creeren maar weet je niet precies hoe? Ontdek deze tips voor de perfecte wenkbrauwen. 100% zeker succes. Bepaal de vorm van je mooie wenkbrauwen De vorm van jou mooie wenkbrauwen bepaal je zo: Je kan jouw wenkbrauw lengte bepalen...

Meer beauty

Stralen als nooit tevoren?

Ontdek welke beauty behandeling bij jou past.