Voordelen van Henna Brows

Zie jij ook steeds meer vrouwen op straat of in de stad lopen die mooie en prachtige henna brows hebben? Henna Brows zijn razendpopulair.

Misschien heeft je beste vriendin henna brows en is zij wel helemaal weg van het mooie resultaat. Of heb je zelf al wel eens overwogen om ook aan henna brows te beginnen, maar durfde je nog niet echt en weet je er misschien net even te weinig van om die stap te nemen.
Lees dan vooral dit blogartikel waarin de voordelen van Henna Brows uitgebreid wordt besproken.
Na het lezen ben jij misschien juist wel overtuigd om zelf voor henna brows te gaan en bel jij direct de brow stylist bij jou in de buurt om een afspraak in te plannen voor een henna brows behandeling. Of door het lezen van dit artikel ben je super enthousiast geworden en ga je misschien zelf wel aan de slag met henna brows.

De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen (1)

Heb jij jezelf al meerdere keren afgevraagd hoe het nou komt dat je overbuurvrouw toch van die volle en super strakke wenkbrauwen heeft?
Hoogstwaarschijnlijk is zij een van die vele dames die henna brows heeft.
Doordat de henna verf niet alleen de haartjes verft maar ook de huid mee verft zorgt dat ervoor dat ook alle gaatjes in je wenkbrauwen opgevuld worden waardoor jij volle en strakke wenkbrauwen krijgt.

Altijd de perfecte kleur henna verf voor jouw wenkbrauw (2)

De juiste kleur vinden voor je wenkbrauwen is altijd best wel een opgave. Herken je dit ook als je op zoek bent naar wenkbrauw make-up voor je wenkbrauwen en er maar keus is uit 3 of 4 verschillende kleuren wenkbrauwpotloden? Vervelend is dat he. Wanneer je voor een henna brows behandeling komt hoef jij je geen zorgen te maken over de juiste kleur die goed bij jouw eigen wenkbrauwkleur past. Hoe dan vraag je je misschien nu wel af. Heel simpel: henna verf kun je heel gemakkelijk mengen. Heb jij van nature bruine wenkbrauwen maar ogen ze een beetje vaal? Dan kan de brow styliste de henna verf mengen waardoor je een mooie maar even wat warmere bruine kleur krijgt wat jou een warmere uitstraling geeft.

Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig (3)

Sta jij s ochtends ook heel dicht met je gezicht op de badkamerspiegel om je wenkbrauwen mooi in vorm te brengen door wat wenkbrauw make-up te gebruiken? Kost het jou ook elke keer moeite om je wenkbrauwpotlood mooi en vooral netjes aan te brengen.
Ga je gehaast de deur uit omdat het aanbrengen van wenkbrauw make-up toch weer 5 minuutjes langer duurde zoals je eigenlijk al wel had verwacht? Met henna brows heb jij dagelijks geen wenkbrauw make-up meer nodig. Hoe ontspannend en relaxed is dat!

Geen gebruik van ammoniak of waterstofperoxide (4)

Het fijne van het hebben van henna brows is dat als de henna verf op je wenkbrauwen aangebracht wordt je weet dat geen ammoniak of waterstofperoxide gebruikt wordt wat wel gebruikt wordt bij het verven van de wenkbrauwen met reguliere verf.
Doordat er geen ammoniak of waterstofperoxide gebruikt wordt is de kans op een allergische reactie op de henna verf vele malen kleiner.

Perfecte alternatief voor “ombre powder brows” (5)

Henna Brows zijn ook wel het perfecte alternatief voor ombre powder brows.
Heeft een vriendin of kennis het steeds over permanente wenkbrauw make-up?
Vind je zelf dat het er wel mooi uitziet maar durf je zelf nog niet over te stappen naar permanente make-up?
Wil jij ook dat de aanzet van jouw wenkbrauwen lichter is en donkerder naar de punten wordt waardoor je een hele mooie overloop creëert die zacht en natuurlijk oogt?
Daarom zijn henna brows het perfecte alternatief voor ombre powder brows alleen niet permanent. En met permanent bedoelen wij dat het na 2 weken niet meer zichtbaar is omdat je het zat bent en misschien andere vorm wenkbrauwen wilt.
Ons advies is dan ook om een paar keer voor henna brows te kiezen en dan pas na te denken of je wel echt wilt overstappen naar permanente make-up.

Extra lang genieten van je henna brows (BONUS VOORDEEL)

Heb jij een heerlijke 3 weekse strand vakantie geboekt naar Thailand waar je heerlijk de zee in duikt en lekker gaat bakken in de zon, maar ben je bang dat je henna brows als sneeuw voor de zon verdwenen zijn zodra jij de zee uit komt? Geen paniek! Je henna brows zijn 6 tot 8 weken zichtbaar en bestand tegen water en zon. Extra lang genieten van je henna brows?
Kies juist voor henna brows wanneer je op vakantie gaat! Je kan verzekerd zijn van een paar wenkbrauwen die vakantieproof zijn tot zelfs 8 weken.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van wat wij doen?

Volg ons via jouw favoriete social media kanaal.

Wat leuk dat je op mijn blog bent. Ik doe mijn best om wekelijks minstens 1 blog artikel te plaatsen met tips & tricks over alle faceten van beauty. Je zult vooral artikelen over wimpers, wenkbrauwen en make-up tegen komen.

Metta

Eigenaresse , Beauty by Metta

Andere blog artikelen waar je blij van wordt.

Wimpers verlengen op verschillende manieren

Wie wilt het niet? Mooie wimpers voor een sprekende uitstraling. Bij Beauty by Metta kan je jouw wimpers laten verlengen op verschillende manieren. Wimperextensions, lash lift, tips voor langere wimpers, je leest het allemaal in dit artikel. Wimpers verlengen Wil jij...

Henna brows verzorgen

Het eerste wat je moet weten is dat henna brows verschillen van regulier geverfde wenkbrauwen. De henna brow verf blijft namelijk ook op de huid zitten. Hier volgen een paar punten die je kunt navolgen na een henna brow behandeling om er zo lang mogelijk plezier van...

Mooie wenkbrauwen met 5 tips

Wil jij voor je zelf mooie wenkbrauwen creeren maar weet je niet precies hoe? Ontdek deze tips voor de perfecte wenkbrauwen. 100% zeker succes. Bepaal de vorm van je mooie wenkbrauwen De vorm van jou mooie wenkbrauwen bepaal je zo: Je kan jouw wenkbrauw lengte bepalen...

Meer beauty

Stralen als nooit tevoren?

Ontdek welke beauty behandeling bij jou past.