Afspraak inplannen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een of meerdere van onze beauty behandelingen? Bel ons op +31 6 12 10 21 27 of maak een afspraak via de booking app op deze pagina.

Annuleren/Wijzigen
Wil je een afspraak annuleren of wijzigen? Laat het ons minimaal 24 uur van te voren weten telefonisch of per mail via info@beautybymetta.nl.

Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak is Beauty by Metta gerechtigd de gehele behandeling(en) in rekening te brengen.

Nieuw?
Ben je nog niet eerder bij ons geweest voor een intake en heb je nog geen behandelplan? Plan dan eerst een intake in. Je kunt jouw intake via deze link inplannen

Hoe werkt de intake?

De intake duurt ongeveer 30 minuten. Je zit na de intake nergens aan vast. De intake in geheel vrijblijvend en kosteloos tenzij er direct een behandeling wenselijk is. De intake is bij ons in de salon en altijd met een specialist.

Na een intake kun je direct behandeld worden (dit is uiteraard niet verplicht) indien er plek is in onze agenda. Er wordt een op maat gemaakt behandelplan aangeboden zodat je elke behandeling verzekerd bent een behandeling die goed bij jouw uiterlijk past. Met behulp van jouw beauty dossier zullen wij de behandelingen nauwkeurig bijhouden zodat het resultaat altijd perfect is.

Waarom is het gratis?
Een intake is gratis om jou te informeren over een op maat gemaakt behandelplan zodat wij een vertrouwensband kunnen opbouwen.

Heeft u vragen?

Bel ons op

Stuur een mailtje

Bezoek ons

Atoomweg 2, Hoorn

Nieuwe start.

Benieuwd of jouw gewenste beauty look mogelijk is?

Je ontdekt het tijdens de gratis intake.