De ervaring van Anouk Schaper bij Beauty by Metta

Anouk kwam voor de henna brows behandeling. Ze gaf aan dat ze niet echt veel aan haar wenkbrauwen doet en dat ze het toch best wel moeilijk vond om de juiste vorm voor haar wenkbrauwen te vinden. Ze heeft al eerder haar wenkbrauwen laten verven en haar wenkbrauwen laten epileren/waxen. Ze heeft van nature mooie volle wenkbrauwen. Ze is dan ook op zoek naar de perfecte wenkbrauwen die passen bij haar gezicht in combinatie met de juiste kleur.

De verwachting van Anouk Schaper

Mooie gevormde wenkbrauwen die er mooi uitspringen.

Wat is er besproken tijdens de intake?

We hebben gekeken naar de vorm van haar natuurlijke wenkbrauwen en waren beide van mening dat ze niet te dun moest gaan omdat ze een mooi fijn en smal gezicht van haarzelf heeft. De kleur hebben we bepaald door goed te kijken naar huidskleur en haar natuurlijke haarkleur.

Oplossing van Beauty by Metta

Anouk wilde graag wel iets donkere wenkbrauwen dan haar eigen natuurlijke wenkbrauw kleur. We hebben haar wenkbrauwen niet te smal en te strak gemaakt.

QUOTE

Brow shaping is my cardio

Recensie van Anouk Schaper

“Hoi hoi, ik vond het een fijne ervaring en voelde mij ook op mijn gemak en aanbevelen bij vriendinnen heb ik al gedaan haha 😜 ”

Beoordeling behandeling met een rapportcijfer
Ik geef de behandeling een: 7,5

Beoordeling op een schaal van 1 tot 5
Hygiëne:
Deskundigheid:
Prijs:
Kwaliteit:
Klantvriendelijkheid:

Anouk Schaper

De laatste 3 reviews van onze klanten via Google.

[google-reviews-pro place_name='Beauty by Metta' place_id=ChIJiUPIvQGpyEcRpF-Ds01XvRY auto_load=true rating_snippet=true sort=1 min_filter=5 hide_avatar=true disable_user_link=true text_size=160 view_mode=grid open_link=true nofollow_link=true]

Reviews van onze klanten via Facebook

[facebook-reviews-pro page_name='Beauty by Metta' page_id=101979557991068 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBAIZARlYxLmEzsXASrywZBZBby3D68INyzYRDq24GM8ZAlVWQvkFRRTnzLCwwltBrUwJNOkoqAKIKQmEfzSxPy8dCZBYoaZBIY1lumLbL2chZCcDXQGqRQbBuKlBE3i1uEgJGxjliKUGVQYMnMdP7EwnYwRomsbxfPnMLz24S8n0 rating_snippet=true pagination=3 hide_avatar=true text_size=160 view_mode=grid open_link=true nofollow_link=true cache=1]

Jezelf laten stralen

Wil jij ook langskomen voor behandeling?

Kom langs in de studio zodat jij net zo straalt als Anouk Schaper.