De ervaring van Daimy bij Beauty by Metta

Daimy heeft eerder wimperextensions gehad, dus dit was niet haar eerste keer.

De verwachting van Daimy

Ze vind het fijn om er goed uit te zien en als iets mooi staat, dan mag het zeker gezien worden. Mooie wimperextensions zorgen ervoor dat ze geen mascara meer hoeft aan te brengen zodra ze haar bed uit stapt. Het bespaart ook nog eens tijd.

Wat is er besproken tijdens de intake?

Omdat Daimy al eerder wimperextensions heeft gehad, was ze er al aardig bekend mee hoe en wat om te gaan met je wimperextensions. Hoe de nazorg eruit ziet en hoe je ze het beste moet verzorgen om zo langer te kunnen genieten van je nieuwe set wimperextensions. Tijdens ons intakegesprek heb ik duidelijk gevraagd wat zij fijn zou vinden kwa lengte en of ze hiervoor ook tevreden was met het eindresultaat en of ze ook goed bleven zitten de wimperextensions.

Oplossing van Beauty by Metta

We hebben samen gekozen voor een C-krul omdat ze van zichzelf niet een hele strakke natuurlijke wimperkrul heeft en een C-krul dus het beste past ook bij haar natuurlijke wimpers. De wimperextensions mogen gezien worden, maar wanneer zij voor een D-krul zou gaan dan zou je het verschil teveel zien en zien dat het onnatuurlijk oogt. Dit wilden we absoluut niet. Echter zijn wel wel voor extra zwart wimperextensions gegaan omdat ze normaal gesproken ook een goede zwarte mascara gebruikt.

QUOTE

Life is good when your lashes are on point

Recensie van Daimy

“Review FB Ben echt super blij met de behandelingen die ik gekregen heb! Hele gezellige dame ze weet waar ze het over heb, maakt lekker een babbeltje met je en geeft je ook nog extra tips en tricks! Ik ben zeker tevreden en kom zeker terug een dikke 10!🔥 Professionele producten · Ervaren stylisten · Geweldige resultaten · Prachtige resultaten ”

Beoordeling behandeling met een rapportcijfer
Ik geef de behandeling een: 10

Beoordeling op een schaal van 1 tot 5
Hygiëne: 5
Deskundigheid: 5
Prijs: 5
Kwaliteit: 5 echt top kwaliteit
Klantvriendelijkheid: sowieso een 10+ maar omdat het tussen de 1 en 5 moet maar een 5 haha

Daimy

De laatste 3 reviews van onze klanten via Google.

[google-reviews-pro place_name='Beauty by Metta' place_id=ChIJiUPIvQGpyEcRpF-Ds01XvRY auto_load=true rating_snippet=true sort=1 min_filter=5 hide_avatar=true disable_user_link=true text_size=160 view_mode=grid open_link=true nofollow_link=true]

Reviews van onze klanten via Facebook

[facebook-reviews-pro page_name='Beauty by Metta' page_id=101979557991068 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBAIZARlYxLmEzsXASrywZBZBby3D68INyzYRDq24GM8ZAlVWQvkFRRTnzLCwwltBrUwJNOkoqAKIKQmEfzSxPy8dCZBYoaZBIY1lumLbL2chZCcDXQGqRQbBuKlBE3i1uEgJGxjliKUGVQYMnMdP7EwnYwRomsbxfPnMLz24S8n0 rating_snippet=true pagination=3 hide_avatar=true text_size=160 view_mode=grid open_link=true nofollow_link=true cache=1]

Jezelf laten stralen

Wil jij ook langskomen voor behandeling?

Kom langs in de studio zodat jij net zo straalt als Daimy.