Brow mapping

Brow Mapping gebruiken voor de perfecte wenkbrauwen? Ontdek wat het is en hoe je het gebruikt. Lees meer over de verschillende technieken.

Brow mapping

Iedereen is op zoek naar “The Perfect Brows” en hoe je deze zelf kunt creëren. Misschien ken je de woorden shapen, stylen, epileren wel, maar niet iedereen is bekend met termen die een browstylist vaak gebruikt.
Brow mapping is ook een term die vaak gebruikt wordt als je naar de beauty salon gaat voor een wenkbrauw behandeling.
In dit artikel leg ik je uit wat brow mapping is en waarom het een belangrijk onderdeel is voor het creeren voor the perfect brows.

Wat is browmapping?

Brow mapping is heel simpel gezegd de perfecte uitmeet techniek voor gelijke wenkbrauwen.
Door deze techniek te gebruiken kunnen we de ideale wenkbrauw vorm vinden die ook echt past bij de vorm van jouw gezicht. Waar zit bij jou het hoogste punt van jouw wenkbrauw? Of waar eindigt jouw wenkbrauw? Er zijn verschillende soorten gereedschappen en tools om jouw wenkbrauwen af te meten.

Waarom is browmapping zo belangrijk?

Wat is er nou vervelender dan het hebben van 2 ongelijke wenkbrauwen? Heb je teveel wenkbrauwhaartjes weggeplukt? Heb jij een poging gedaan om jouw wenkbrauwen zelf te verven en zien jouw wenkbrauwen er nu vreselijk uit? Door de browmapping techniek te gebruiken zal jij super tevreden zijn met je mooie gestylde wenkbrauwen.
Browmapping wordt vaak bij verschillende soorten wenkbrauw behandelingen gebruikt.
Tijdens jouw wenkbrauw behandeling wordt er gekeken naar de gelaatstrekken in je gezicht om jou zo de ideale wenkbrauwvorm aan te meten die perfect past bij jouw botstructuur.

Verschillende soorten tools: brow mapping draad?

Er worden verschillende soorten browmapping tools gebruikt in de beauty branche om de ideale wenkbrauwvorm voor jouw gezicht te creeeren.
De ene gebruikt alleen een browmapping draad, ook wel brow mapping string genoemd, terwijl de andere beauty specialist een andere voorkeur heeft.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van wat wij doen?

Volg ons via jouw favoriete social media kanaal.

Wat leuk dat je op mijn blog bent. Ik doe mijn best om wekelijks minstens 1 blog artikel te plaatsen met tips & tricks over alle faceten van beauty. Je zult vooral artikelen over wimpers, wenkbrauwen en make-up tegen komen.

Metta

Eigenaresse , Beauty by Metta

Andere blog artikelen waar je blij van wordt.

Wimpers verlengen op verschillende manieren

Wie wilt het niet? Mooie wimpers voor een sprekende uitstraling. Bij Beauty by Metta kan je jouw wimpers laten verlengen op verschillende manieren. Wimperextensions, lash lift, tips voor langere wimpers, je leest het allemaal in dit artikel. Wimpers verlengen Wil jij...

Henna brows verzorgen

Het eerste wat je moet weten is dat henna brows verschillen van regulier geverfde wenkbrauwen. De henna brow verf blijft namelijk ook op de huid zitten. Hier volgen een paar punten die je kunt navolgen na een henna brow behandeling om er zo lang mogelijk plezier van...

Mooie wenkbrauwen met 5 tips

Wil jij voor je zelf mooie wenkbrauwen creeren maar weet je niet precies hoe? Ontdek deze tips voor de perfecte wenkbrauwen. 100% zeker succes. Bepaal de vorm van je mooie wenkbrauwen De vorm van jou mooie wenkbrauwen bepaal je zo: Je kan jouw wenkbrauw lengte bepalen...

Meer beauty

Stralen als nooit tevoren?

Ontdek welke beauty behandeling bij jou past.