Brow lamination brow lift

Warrige wenkbrauwen? Groeien jouw wenkbrauw haartjes ook alle kanten op en heb je moeite met je wenkbrauw in de juiste vorm te krijgen? Dan hebben wij de perfecte behandeling voor jouw wenkbrauwen. Brow lamination, ook wel fluffy brows genoemd en momenteel erg trending is op het gebied van wenkbrauwen.
Bij brow lamination worden de haartjes gelift. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Binnen een uur loop jij met prachtig gelifte “fluffy brows” de salon uit.

Stappen van de Brow lamination behandeling

Voorafgaand de brow lamination worden je wenkbrauwen eerst gewaxt of geëpileerd in de vorm die bij jou past. Tijdens de brow lamination wordt er een serum aangebracht op de wenkbrauwen. Dit serum zorgt ervoor dat je haartjes op de juiste plek blijven, hierna kan je je wenkbrauwen laten verven wat een voller en optimaal resultaat creëert. De behandeling blijft ongeveer 6 weken zichtbaar, maar dit ligt natuurlijk ook aan hoe snel je haartjes teruggroeien. De eerst volgende behandeling kan je je 2 maanden later inplannen.

Wanneer je van jezelf vrij dunne en korte wenkbrauw haren hebt zal het eindresultaat minder effect hebben. Vraag de brow stylist hierin advies. Zij kan je goed advies geven of je wenkbrauwen geschikt zijn voor deze behandeling.

Na de Brow lamination behandeling

Als de behandeling is gedaan is het ook nog mogelijk op je wenkbrauwen in je eigen gewenste model te borstelen. Creëer dus elke dag je eigen look, terwijl je helemaal geen last meer heb van die vervelende haartjes die alle kanten op blijven staan.

Als de behandeling klaar is zijn er een paar dingen waaraan je je aan moet houden zodat je er het langst van kan blijven genieten. Zorg er voor dat je:

  • 24 uur na de behandeling je wenkbrauwen niet nat maakt
  • niet zwemmen en geen sauna.
  • Breng geen andere make-up producten aan op de wenkbrauwen.
  • Niet tegen de richting van de haartjes in borstelen
  • Niet te veel aan je wenkbrauwen zitten
  • Volg je al deze punten op dan kan je genieten van het optimale resultaat. Zonder enige tijd en moeite die je er in moet steken.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van wat wij doen?

Volg ons via jouw favoriete social media kanaal.

Wat leuk dat je op mijn blog bent. Ik doe mijn best om wekelijks minstens 1 blog artikel te plaatsen met tips & tricks over alle faceten van beauty. Je zult vooral artikelen over wimpers, wenkbrauwen en make-up tegen komen.

Metta

Eigenaresse , Beauty by Metta

Andere blog artikelen waar je blij van wordt.

Wimpers verlengen op verschillende manieren

Wie wilt het niet? Mooie wimpers voor een sprekende uitstraling. Bij Beauty by Metta kan je jouw wimpers laten verlengen op verschillende manieren. Wimperextensions, lash lift, tips voor langere wimpers, je leest het allemaal in dit artikel. Wimpers verlengen Wil jij...

Henna brows verzorgen

Het eerste wat je moet weten is dat henna brows verschillen van regulier geverfde wenkbrauwen. De henna brow verf blijft namelijk ook op de huid zitten. Hier volgen een paar punten die je kunt navolgen na een henna brow behandeling om er zo lang mogelijk plezier van...

Mooie wenkbrauwen met 5 tips

Wil jij voor je zelf mooie wenkbrauwen creeren maar weet je niet precies hoe? Ontdek deze tips voor de perfecte wenkbrauwen. 100% zeker succes. Bepaal de vorm van je mooie wenkbrauwen De vorm van jou mooie wenkbrauwen bepaal je zo: Je kan jouw wenkbrauw lengte bepalen...

Meer beauty

Stralen als nooit tevoren?

Ontdek welke beauty behandeling bij jou past.