5 Tips om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je wimperextensions

Om zo lang mogelijk van je wimperextensions te kunnen genieten moet jij jouw wimperextensions goed verzorgen. Met deze 5 tips zijn het hebben van wimperextensions “appeltje eitje” en geniet jij langer van jouw wimperextensions.

eKom jij ook net bij de wimperstyliste vandaan met je nieuwe set wimperextensions? Je voelt je helemaal happy met die mooie prachtige lange wimpers die jouw ogen helemaal doen stralen omdat je je een stuk zelfverzekerder voelt met je nieuwe paar lashes.
De wimperstyliste heeft je tijdens jouw wimperextensions behandeling allemaal tips en advies gegeven hoe om te gaan met je wimperextensions en hoe je ze moet blijven verzorgen en onderhouden….als het goed is.

Tip 1 borstel je wimperextensions regelmatig

Na je wimperextension behandeling heb jij van ons 2 klein mascara borsteltje mee gekregen. Dit borsteltje wordt ook wel een “spoolie” genoemd.
Deze heb je meegekregen om jouw wimperextensions mooi in vorm te borstelen.
Wanneer jij s ochtends uit bed stapt en je ochtendritueel hebt gedaan neem dan een minuut de tijd om jouw wimperextensions rustig te borstelen. Neem jouw wimperborsteltje mee in je handtas dat wanneer je overdag even pauze hebt zodat jij jouw wimperextensions in 1 minuut weer perfect hebt gestylt.
Het kost je 3 minuten per dag, maar het verschil van mooi gestylde wimperextensions is gauw te zien! Zodra jij in de spiegel kijkt en jouw goed verzorgde wimperextensions ziet, daar word je vanzelf vrolijk van.

Tip 2 gebruik dagelijks een wimper reiniger.

Een wimper reiniger ook wel lash foam cleanser genoemd reinigt jouw wimperextensions en houdt jouw wimperextensions mooi schoon.
Je wilt absoluut geen restjes make-up die zich ophopen en kunnen zorgen voor irritaties en zelfs nog vervelender met als gevolg een oogontsteking.
Om dit te voorkomen is het echt een must om jouw wimperextensions te reinigen en goed schoon te houden. Waar moet ik die lash foam cleanser dan kopen, vraag je je misschien af? Deze kun jij bij ons kopen. Vergeet niet “clean lashes are happy lashes”

Tip 3 lash drops voor jouw wimperextensions

Lash drops klinkt als een soort snoep voor jouw wimpers? Lash drops is niet letterlijk snoep,maar eigenlijk wel een soort van heerlijk goedje voor jouw wimperextensions.
Door het gebruik van lash drops blijven jouw wimperextensions zacht en soepel en houdt jouw wimpers schoon en heeft daarnaast ook een ontsmettende en desinfecterende werking. Jouw natuurlijke wimpers maken van zichzelf talg aan. De werkzame stof Barosma Betulina Leaf Extract wordt uit de bladeren van de Bucco struik gewonnen. Deze stof reguleert de talgproductie in de talgklieren en heeft een extra microbiële werking.
Als extraatje je kunt de lash drops ook nog eens gebruiken voor je gezicht. Hoe fijn is dat zijden zachte druppels.

Tip 4 Gebruik een wimperserum

Je zal wel denken; ik blijf maar producten kopen voor mijn wimperextensions. Er zijn zoveel verschillende soorten wimperserums en werken ze dan ook allemaal hetzelfde? Wanneer jij een wimperserum koopt die het volgende voor jouw wimperextensions doet dan weet je wanneer je in de goede richting zit. Een wimperserum die echt bedoeld is voor jouw natuurlijke wimpers die helpt om broosheid en breekbaarheid tegen te gaan en ook nog eens de gezondheid van jouw natuurlijke wimpers te ondersteunen, dan weet je dat je die wimperserum moet kopen. Vergeet namelijk niet dat wimperextensions vastgelijmd zijn aan jouw natuurlijke haar. Je wilt niet dat jouw natuurlijke wimperhaar afbreekt. Mijn advies is om de het wimperserum van Revitalash Cosmetics te gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar in twee formaten.

Tip 5 Niet de hele tijd aan je wimpers zitten

Spreekt voor zich maar wel belangrijk om nog even te benoemen. Ga niet aan je wimpers zitten friemelen als dit nodig is. Of je het nou bijzonder blijft vinden dat je echt zulke mooie lange wimpers hebt of het gewoon checkt of ze er nog aan zitten, doe het niet. Het is slecht voor zowel je extensions als je natuurlijke wimpers. Mochten ze echt irritatie opleveren dan zijn ze waarschijnlijk niet goed gezet en is het belangrijk om ze zo snel mogelijk te laten verwijderen.

Met deze 5 tips haal jij nog meer uit jouw wimperextensions en blijven ze langer mooi. Heb jij zelf nog meer tips? We horen het graag!

Wil je als eerste op de hoogte blijven van wat wij doen?

Volg ons via jouw favoriete social media kanaal.

Wat leuk dat je op mijn blog bent. Ik doe mijn best om wekelijks minstens 1 blog artikel te plaatsen met tips & tricks over alle faceten van beauty. Je zult vooral artikelen over wimpers, wenkbrauwen en make-up tegen komen.

Metta

Eigenaresse , Beauty by Metta

Andere blog artikelen waar je blij van wordt.

Wimpers verlengen op verschillende manieren

Wie wilt het niet? Mooie wimpers voor een sprekende uitstraling. Bij Beauty by Metta kan je jouw wimpers laten verlengen op verschillende manieren. Wimperextensions, lash lift, tips voor langere wimpers, je leest het allemaal in dit artikel. Wimpers verlengen Wil jij...

Henna brows verzorgen

Het eerste wat je moet weten is dat henna brows verschillen van regulier geverfde wenkbrauwen. De henna brow verf blijft namelijk ook op de huid zitten. Hier volgen een paar punten die je kunt navolgen na een henna brow behandeling om er zo lang mogelijk plezier van...

Mooie wenkbrauwen met 5 tips

Wil jij voor je zelf mooie wenkbrauwen creeren maar weet je niet precies hoe? Ontdek deze tips voor de perfecte wenkbrauwen. 100% zeker succes. Bepaal de vorm van je mooie wenkbrauwen De vorm van jou mooie wenkbrauwen bepaal je zo: Je kan jouw wenkbrauw lengte bepalen...

Meer beauty

Stralen als nooit tevoren?

Ontdek welke beauty behandeling bij jou past.