10 redenen waarom jij een wenkbrauwgel moet hebben

Wij vrouwen vinden het erg belangrijk om mooie verzorgde wenkbrauwen te hebben.
Op het gebied van wenkbrauwen kan je jezelf helemaal onderdompelen met alleen maar make-up producten speciaal voor je wenkbrauwen.
Er zijn dan ook talloze blogartikelen te lezen wat je allemaal kunt doen met je wenkbrauwen en hoe je dat in allerlei stappen kunt leren.
Zelf ben ik een ontzettende fan van wenkbrauwgel gebruiken.
Daarom heb ik er ook voor gekozen om een geheel artikel te schrijven over waarom jij een wenkbrauwgel moet hebben en geef ik je ook 10 redenen zodat jij misschien net zo enthousiast wordt als dat ik ben.

Wenkbrauwgel is geschikt voor iedereen

Iedereen kan een wenkbrauwgel gebruiken waardoor dit dan ook geschikt is voor iedereen.
Het maakt dan ook niet uit welke kleur wenkbrauw haar jij hebt en of je misschien dikke of dunne wenkbrauwen hebt. Voor de dames die niet goed zijn in het gebruiken van een make-up product is het juist geschikt voor!

Wenkbrauwgel kleurt je wenkbrauwen

Wenkbrauwgel heb je in verschillende soorten kleuren. Naast de veelgebruikte transparante wenkbrauwgel is er hoe dan ook wel een geschikte kleur wenkbrauwgel te vinden voor jouw wenkbrauwen. Een wenkbrauwgel met kleur de naam zegt het al kleurt je wenkbrauwen. Heb jij donkerbruine wenkbrauwharen, maar vind je je de haartjes een beetje dof van kleur? Je hoeft niet gelijk aan de slag met wenkbrauwverf! Een wenkbrauwgel doet al wonderen.

Wenkbrauwgel fixeert je wenkbrauwen

Een wenkbrauwgel zorgt ervoor dat jij niet met een bus haarlak aan de slag hoeft te gaan. Vroeger gaven ze wel eens de tip om een beetje haarlak op een wenkbrauwborsteltje te sprayen om zo je wenkbrauwen te fixeren zodat ze mooi in model blijven zitten. Dat is verleden tijd en ziet er ook minder mooi uit. Een wenkbrauwgel fixeert en oogt veel natuurlijker dan haarlak dat wordt hard en zie je op de wenkbrauwharen zitten.

Wenkbrauwgel is een fijne toevoeging op andere wenkbrauwproducten

Gebruik jij al meerdere soorten make-up producten voor je wenkbrauwen? Dan is een wenkbrauw een extra fijne toevoeging op al jouw andere wenkbrauwproducten. Misschien vraag je je af waarom dan?
Elk soort wenkbrauw product kenmerkt zich door een ander resultaat. Zoals eerder genoemd oogt een wenkbrauwgel heel natuurlijk. Heb jij bijvoorbeeld bijna geen wenkbrauwharen meer van jezelf omdat je vroeger teveel hebt geëpileerd? Dan kan jij een een wenkbrauwpoeder gebruiken en daarna een transparante wenkbrauwgel. Je kunt een wenkbrauwgel daarom ook goed samen gebruiken met andere wenkbrauwproducten.

Wenkbrauwgel definieert de wenkbrauwen

Gebruik jij helemaal geen wenkbrauw producten? Of misschien hebben jouw wenkbrauwen niet veel werk nodig omdat ze van nature al mooi vol zijn. Door het gebruik van een wenkbrauwgel met kleur zorg jij ervoor dat je wenkbrauwen net even iets beter in model komen?De wenkbrauwgel met kleur kleurt zelfs je iets dunnere donshaartjes waardoor je wenkbrauwen zelfs nog voller ogen.

Wenkbrauwgel is makkelijk in gebruik.

Een wenkbrauwgel is ontzettend makkelijk in gebruik. Wanneer je een dipbrow gel gebruikt gebruik je deze vaak aan met een kleine schuine wenkbrauw kwast. Bij een wenkbrauwgel zit er al een klein wenkbrauwborsteltje aan vast. Je draait de wenkbrauwgel open en trekt het borsteltje eruit en strijkt hem door je wenkbrauw. Klaar is kees. Een kind kan de was doen. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Wenkbrauwgel is handig als finishing touch

Een wenkbrauwgel is handig om te gebruiken als touch up of als finishing touch.
Nadat je bijvoorbeeld eerst een wenkbrauwpoeder hebt gebruikt om de gaten in je wenkbrauwen mooi op te vullen kun je daarna een transparante wenkbrauwgel gebruiken om je wenkbrauwen mooi af te maken en om je wenkbrauwen te fixeren.
Mocht je een feestje hebben en je wenkbrauw kleur is een beetje vervaagd dan is het handig om een wenkbrauwgel in je schoudertasje te hebben en kun je tussendoor even je wenkbrauwen een touch up geven.

Wenkbrauwgel verbetert je wenkbrauwen

Wat wordt er nou precies bedoeld met een wenkbrauwgel die jouw wenkbrauwen verbeterd?
Wanneer je juist gebruik maakt van een wenkbrauwgel met kleur die zorgt er voor dat jouw wenkbrauwen iets meer zullen spreken wanneer je deze mooie in model hebt gebracht dus ook dat extra’s voor jouw wenkbrauwen betekenen. Dat wordt er bedoeld met een wenkbrauwgel die jouw wenkbrauwen verbeterd.

Wenkbrauwgel is een alles in 1 product

Een wenkbrauwgel is letterlijk een alles in 1 product. Bij de meeste wenkbrauwproducten heb je apart nog een wenkbrauw kwastje of borsteltje nodig om eerst je wenkbrauwen omhoog te borstelen of om het aan te kunnen brengen. Bij een wenkbrauwgel sla je 3 vliegen in een! Borstel je haar omhoog, tegelijkertijd geef je je wenkbrauwen een mooie kleur en als laatste fixeer je je wenkbrauwen ook en blijven ze de hele dag mooi in model zitten. Hoe relaxt is dat dan.

Wenkbrauwgel is een betaalbaar product

Wenkbrauwgel is geen duur wenkbrauwproduct en al helemaal niet nu je weet wat een wenkbrauwgel allemaal voor jouw wenkbrauwen kan betekenen. Je kan ervoor kiezen om voor een duur cosmeticamerk te gaan en dan weet je dat je ook betaald voor de naam maar er zijn ook zat wenkbrauwgel soorten van een wat goedkoper cosmeticamerk die hetzelfde resultaat heeft als die van een duurder merk. De Hema als voorbeeld heeft een wenkbrauwgel in een paar verschillende kleuren voor een betaalbare prijs.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van wat wij doen?

Volg ons via jouw favoriete social media kanaal.

Wat leuk dat je op mijn blog bent. Ik doe mijn best om wekelijks minstens 1 blog artikel te plaatsen met tips & tricks over alle faceten van beauty. Je zult vooral artikelen over wimpers, wenkbrauwen en make-up tegen komen.

Metta

Eigenaresse , Beauty by Metta

Andere blog artikelen waar je blij van wordt.

Wimpers verlengen op verschillende manieren

Wie wilt het niet? Mooie wimpers voor een sprekende uitstraling. Bij Beauty by Metta kan je jouw wimpers laten verlengen op verschillende manieren. Wimperextensions, lash lift, tips voor langere wimpers, je leest het allemaal in dit artikel. Wimpers verlengen Wil jij...

Henna brows verzorgen

Het eerste wat je moet weten is dat henna brows verschillen van regulier geverfde wenkbrauwen. De henna brow verf blijft namelijk ook op de huid zitten. Hier volgen een paar punten die je kunt navolgen na een henna brow behandeling om er zo lang mogelijk plezier van...

Mooie wenkbrauwen met 5 tips

Wil jij voor je zelf mooie wenkbrauwen creeren maar weet je niet precies hoe? Ontdek deze tips voor de perfecte wenkbrauwen. 100% zeker succes. Bepaal de vorm van je mooie wenkbrauwen De vorm van jou mooie wenkbrauwen bepaal je zo: Je kan jouw wenkbrauw lengte bepalen...

Meer beauty

Stralen als nooit tevoren?

Ontdek welke beauty behandeling bij jou past.