Wimperextensions Hoorn

Wimperextensions in Hoorn laten zetten? Geen mascara of wimper kruller meer nodig heb. ✓Plan jouw gratis intake. Altijd perfecte wimpers.

Wimperextensions laten doen in Hoorn?

Laat jouw wimpersextensions doen zodat jij er zeker van weet dat jouw wimpers er goed uit zien. We zijn gevestigd op Hoorn 80 en je kunt bij ons gratis parkeren. Weet je nog niet precies wat je wilt doen met jou wimpers maar weet je wel dat je graag prachtige wimpers wilt hebben? Kom langs in onze wimperstudio voor een gratis intake zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Hieronder vind je de prijzen van onze wimperextensions behandelingen.

Wimperextensions

Wimperextensions

Boek uw afspraak online met ons boekingssysteem.

Nieuwe set One By One

€ 90

Refill binnen 3 weken

€ 45

Refill binnen 4 weken

€ 60

De mooiste wimperextensions van Hoorn

Is het ook jouw droom om lange en volle wimpers te hebben zonder dat je elke keer in de weer moet met mascara en een wimperkrultang? Wimperextensions besparen je ontzettend veel tijd in de ochtend en daarnaast geniet je wekenlang van mooie lange wimpers én verfrist het ook nog je prachtige blik.

Bij de one by one wimperextensions hoorn
techniek worden wordt één extensionhaartje aangebracht op één natuurlijke wimper. Het resultaat is natuurlijk en jouw wimpers zullen uitvallen wanneer je eigen wimpers dit op natuurlijke wijze ook doen.

Het geeft een zeer natuurlijk effect doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd.

Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde en lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig!

Wanneer Wimperextensions in Hoorn?

Wil jij graag langs komen om jouw wimpers te laten doen in Hoorn? Je kunt bij ons terecht om jouw wimperextensions te laten doen in de ochtend, middag of in de avond en we zijn altijd op afspraak beschikbaar.

Openingstijden

maandag9:00 | 13:45
dinsdag9:00 | 21:00
woensdag9:00 | 21:00
donderdag9:00 | 21:00
vrijdag9:00 | 21:00
zaterdag9:00 | 18:00
zondag10:00 | 17:00

Wil jij de perfecte wimpers?

Kom langs in onze wimperextensions studio in Hoorn zodat jij kunt genieten van prachtige wimpers