Brow Studio

Kom langs in de Brow Studio om jouw wenkbrauwen perfect te laten shapen. ✓Plan jouw gratis intake. Altijd perfecte wenkbrauwen.

Wat is een brow studio?

Je gaat naar een brow studio als je graag jouw wenkbrauwen wilt laten doen. In onze brow studio kun je terecht om jouw wenkbrauwen perfect in vorm te krijgen. Of je jouw wenkbrauwen nou alleen wilt bij epileren, verven of volledig wilt shapen maakt niet uit. Je bent altijd van harte welkom. We zijn gespecialiseerd in het perfect in vorm brengen van jouw wenkbrauwen. Dit betekent dat jouw wenkbrauwen net dat beetje extra aandacht krijgen zodat ze nog meer naar voren komen. Goed gestylde wenkbrauwen in de juiste kleur zorgen ervoor dat jouw gezicht spreekt.

Hoe werkt een behandeling in de Brow Studio?

Om er voor te zorgen dat jouw wenkbrauwen er perfect naar wens uit zien nemen we ruim de tijd voor jou. Tijdens de intake in de studio bepalen we samen hoe jouw wenkbrauwen er uit moeten te komen zien.

Volle wenkbrauwen zijn een trend. Maar let op. We willen niet dat jij met wenkbrauwen rondloopt die niet bij jouw gezicht passen. Om er voor te zorgen dat jouw wenkbrauwen natuurlijk ogen kijken we van te voren goed naar de vorm van jouw gezicht.

De 4 succes stappen in de studio

We hebben altijd minstens 4 stappen die we doorlopen in onze brow studio. We beginnen met een intake, doen de behandeling zelf, je ontvangt vervolgens make-up advies en sturen je naar huis met tips voor de after treatment.

De intake

Tijdens de intake bepalen we de kleur die het beste bij jou past en bespreken we jouw wensen.

De browtreatment

Tijdens de brow treatment in de studio doorlopen we nog een aantal stappen. We beginnen met afmeten van jouw wenkbrauwen, vervolgens gaan we harsen, knippen en epileren totdat we de perfecte vorm hebben. Als we die hebben verven we jouw wenkbrauwen in de juiste kleur.

Make up advies

Om het geheel compleet te maken ontvang je van ons altijd een gratis make up advies.

After care advies

Ontvang je van ons advies voor het onderhouden van jouw wenkbrauwen. Je wilt dat het resultaat zolang mogelijk perfect is en dat willen wij ook.

Welke behandelingen zijn er allemaal bij de browstudio?

Bekijk hier een overzicht van al onze wenkbrauw behandelingen.